Van mij voor jou

Op de vier tegels hieronder vind je mijn activiteiten en werk beschreven. Maar deze pagina heet niet voor niets van mij voor jou. Want ik biedt je hier eerst verschillende cadeautjes aan die je kunnen helpen om mij beter te leren kennen. 

Het is een introductie op alles wat ik doe. Zo vind je hier gratis* meditaties, gratis e-boeken en gratis cursussen. Sommige kom je ook op andere plekken op de website tegen, maar hier vind je ze netjes bij elkaar. Voel je vrij om ze allemaal aan te vragen. Het verplicht je tot niets en als het een bijdrage voor je is, ben ik gelukkig.

E-boek Leven vanuit je Hart

E-boek Burnout

Cursus “Leven vanuit je Hart”

Gratis Hartmeditaties

 

 

 

Uit je hoofd

Uit je hoofd

Access Bars is een buitengewoon effectieve simpele methode om uit je hoofd te komen. Terwijl je op een zachte tafel ligt wordt je hoofd zachtjes aangeraakt en komt zowel je hoofd als je lijf tot ontspanning.

vanuit je hart

Vanuit je hart

Hartenergie is de meest subtiele en krachtige lichaamsenergie die ons lichaam kent. De hartsessies en hartcursussen helpen je je eigen hart beter te leren kennen zodat je steeds makkelijker vanuit je eigen hartsverbinding kunt functioneren.

In je lijf

In je lijf

De lichaamsprocessen van Access Consciousness herstellen het zelf helend vermogen van je lichaam. Ze activeren processen in je lichaam of verwijderen waar je heel goed zonder kunt.

Uit je hoofd

Coaching

Al mijn coaching is erop gericht dat jij weer volledig vertrouwt op je zelf, op je eigen kracht, op je eigen vermogens. Het is erop gericht dat jij jou helemaal omarmt. Laat ik het maar eerlijk zeggen ik ben er op uit dat jij helemaal van jou gaat houden.

* Ja ze zijn gratis, maar je moet er wel je e-mailadres voor achterlaten, anders kan ik de linkjes naar de dingen die je aanvraagt niet versturen. Je staat dan op een e-mail lijst en ik zal je een paar mails sturen. In het begin een paar snel achter elkaar, o.a. om je te vragen of je er iets aan gehad hebt en of ik nog iets anders voor je kan betekenen, daarna nog maar af en toe. Je kunt je vrij eenvoudig afmelden voor die lijst op elk moment dat je dat wilt.

(niet verder vertellen, maar je zou natuurlijk je cadeautje kunnen bestellen en je meteen weer uitschrijven van de betreffende lijst. Al is dat natuurlijk zoiets als iemand uitnodigen voor je verjaardag, het cadeautje aannemen bij de deur … en vervolgens de deur snel dichtdoen. Maar het kan en mag en ik respecteer elke keus die jij maakt 😉 )