Coaching

De basis van alle coachingprogramma’s is dat we samen goed kijken naar wat er speelt en op zoek gaan naar dat jou belemmert om helemaal jezelf te zijn in al jouw kracht. Of het nou algemeen over alle facetten van je leven gaat of specifiek op een bepaald terrein, jij hebt altijd het recht en de mogelijkheden om jou te zijn, precies zoals je graag zou willen.

Jezelf zijn in al je kracht

Jij bent precies goed zoals je bent. Klinkt dat mooi of klinkt dat mooi! Maar ja…waarom voelt dat dan niet altijd zo. Tijdens de coaching gaan we op zoek naar de patronen  die je tegenhouden om de krachtige persoon te zijn die je werkelijk bent. En niet alleen sporen we ze op, we ruimen die patronen op.

Jezelf zijn in je werk

Wellicht lukt het je in de thuissituatie of onder familie en vrienden goed om dicht bij jezelf te zijn en je goed te voelen over jezelf. Maar waarom lukt dat niet in je werk, of waarom lukt het je niet om echt werk te vinden dat bij je past. Tijdens de coaching ruimen we de patronen op die jou belemmeren om jezelf te zijn in je werk.

Hartcursus

Jezelf zijn in je relatie

Jezelf zijn is niet altijd makkelijk, maar in een relatie is het voor veel mensen helemaal lastig. Hoe vaak hou je meer rekening met de ander dan met jezelf. Helemaal als er kinderen zijn. Waar ben jij in je relatie. Hoe veel ruimte mag je innemen. Is het eerlijk verdeeld, of neem je genoegen met alleen de sokken la.

Online Hartcursus

Jezelf zijn in je lichaam

Voor veel mensen is de belangrijkste blokkade om helemaal jezelf te zijn en van jezelf te houden de relatie die ze met hun lichaam hebben. In deze intensieve coaching ruimen we de oude denkbeelden en je gevoeligheid voor hoe anderen je zien stukje bij beetje op, zodat jij blij wordt met en in je lijf.