In je lijf

Ons hoofd maakt maar een klein onderdeel uit van ons lichaam. Het hoort er wel bij, maar zou misschien wat minder dominant aanwezig moeten zijn dan vaak het geval is. Bij het kopje “Uit het hoofd” heb je kunnen lezen over één van de makkelijkste manieren om je gedachten los te kunnen laten en meer in je lichaam te zakken. Dat is heerlijk én een belangrijke stap om meer vanuit het bewustzijn van je prachtige, wonderlijke lichaam te functioneren. Maar naarmate je meer in je lichaam komt, kom je ook de redenen tegen waarom je ooit uit je lichaam vertrokken was. In ons lichaam is alles opgeslagen wat dat lichaam heeft meegemaakt en de gevolgen van alle oordelen en gedachten die je ooit over je lichaam en hoe het zou moeten functioneren hebt aangenomen.

De lichaamsprocessen van Access Consciousness helpen je lichaam om al die gevolgen weer los te laten, om te helen, om weer helemaal toegang te krijgen tot het bewustzijn van je lichaam. En daar wordt het leven zoveel lichter en makkelijker van…ik zou nooit meer zonder willen.

LIchaamsprocessen

Access Lichaamsprocessen

Access Consciousness heeft meer dan 50 verschillende lichaamsprocessen, die vaak een weldaad voor je lichaam zijn en allemaal het zelfhelend vermogen van je lichaam versterken.

Cursussen

Access Lichaamsproces Sessies

Voor al die processen kun je een sessie boeken. Voor sommige processen is één sessie genoeg, voor andere processen is het fijn om meerdere sessies te krijgen.

LIchaamsprocessen

Access Lichaamsproces Cursussen

De meeste lichaamsprocessen die we geven kun je ook zelf leren. Ze zijn simpeler om te leren dan de Bars, ze zijn dan ook vaak maar een halve dag en veel goedkoper.

Cursussen

Access Lichaamsproces Swap

Omdat we het belangrijk vinden dat zo veel mogelijk mensen, net zo vaak als ze zouden willen de lichaamsprocessen met elkaar uitwisselen, organiseren we ook regelmatig zogenaamde Swaps.