Access Bars

De Bars zijn 32 punten op je hoofd, die corresponderen met gebieden in je hersenen waar al je gedachten, gevoelens en emoties zijn opgeslagen. Alles wat je gedacht hebt, besloten hebt, beleefd hebt, geleerd hebt, geconcludeerd hebt…….alles van vandaag, gisteren, vorig jaar, je hele leven….Best veel eigenlijk.

Geen wonder dat we vaak zo’n druk hoofd hebben…het is een beetje vol daar.

Maar het goede nieuws is dat er nu een methode is die je kan helpen om dat hoofd wat leger te maken…..zonder moeite. Het enige wat je hoeft te doen is op je rug te liggen en die 32 punten zachtjes aan te laten raken…en wat er dan gebeurd……MAGIC!

Je hoofd gaat ontladen en op zijn slechtst zal je je heerlijk ontspannen gaan voelen. Ja je leest het goed…op zijn slechtst. Op zijn best is het begin van verandering…op alle gebieden van je leven.

Mensen over de hele wereld hebben door regelmatig de Bars te laten lopen veranderingen meegemaakt op alle levensgebieden. Ze hebben meer gemak gekregen met hun lichaam, met geld, met werk, met gezondheid, met relaties…..

Wat het voor mij heeft gedaan? Na twee sessies was mijn burn-out verdwenen en nu na 18 maanden is alles in mijn leven veranderd, niet eens ten goede….maar ten beste.