Access Bars sessies

Als je de beschrijving van de bars hebt gelezen, begrijp je dat ik met veel plezier Bars sessies geef. Tijdens zo’n sessie lig je op een behandeltafel onder een dekentje en hoeft verder niets te doen. Je hoeft alleen maar de zachte behandeling te ontvangen. Als je denkt dat je dat kunt…..op een massagetafel liggen…..dan voldoe je aan alle voorwaarden om een Bars sessie te krijgen.

Gedurende ongeveer een uur worden de 32 punten op je hoofd zachtjes aangeraakt. De sessie vind vaak in stilte plaats, maar dat hoeft niet.

Een Bars sessie kun je net zo vaak doen als je wilt. Ga maar na…hoeveel gedachten gaan er rond in je hoofd, hoe veel beperkende overtuigingen heb je opgebouwd in je leven….er kan steeds meer losgelaten worden.

Veel mensen die met de bars in aanraking zijn gekomen laten regelmatig hun Bars lopen, daarom heb je ook de mogelijkheid om meerdere sessies te boeken met korting.

Een enkele Bars sessie van een uur is € 75. Wil je meerdere sessies boeken dan kan dat met twee strippenkaarten.

Een kaart voor 5 sessies kost € 300 en een kaart voor 10 sessies kost € 500.

De kaarten zijn onbeperkt geldig.

Maar je kunt de Bars natuurlijk ook zelf leren, dan kun je gratis en voor niks uitwisselen met anderen. Kijk voor de mogelijkheden op Bars Class en Bars – uitwisseling.