Vanuit je hart

Als je vanuit je hart leeft, leef je vanuit wie jij werkelijk bent. Als je leeft vanuit wie jij werkelijk bent gaat je leven zo veel makkelijker. Het is de weg van buiten naar binnen. Het is de weg van aanpassing naar zelfexpressie. Het is de weg van afhankelijk zijn van de goedkeuring en bevestiging van anderen naar helemaal mogen zijn wie je bent. Het is de weg van overleven naar leven.

Hart Reading

In je hart ligt alle informatie over wie jij bent en wat belangrijk voor jou is opgeslagen. Tijdens een hart reading sessie gaan we samen luisteren naar wat jouw hart je te vertellen heeft over de vragen waarmee je bij me bent gekomen.

Hart Healing

Als het lastig voor je is om de verbinding met je eigen hart te voelen is dat vaak omdat je je hart hebt afgesloten om het te beschermen. Tijdens een hart healing gaan we de blokkades opruimen, zodat jij weer vrij toegang hebt tot je hart.

Hartcursus

Hart Cursus

De titel van de hart cursus is “Leven vanuit je hart”. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten en is deels een vervolg op de online hart cursus. Het doel is dat jij de weg naar je hart weer vindt en je leven vanuit de rust en wijsheid van je hart kan leiden.

 

Online Hartcursus

Hartcursus Online

De titel van de hart cursus is “Leven vanuit je Hart”. Doel van de cursus is dat jij zelf weer de weg naar je hart kan vinden en meer vanuit ontspanning je leven kan leven. Het is een online cursus die de basis voor de andere cursussen.