Hart Healing

Bij een hart reading gaan we op zoek naar de antwoorden die in jouw hart liggen opgeslagen op de vragen waar je mee rond loopt. Bij een hart healing gaan we op zoek naar alles wat je in de weg staat om zelf eenvoudig de weg naar je hart te kunnen vinden. Niet alleen sporen we alle belemmeringen en blokkades op, maar we ruimen ze ook op. Dat kan gaan om belemmerende overtuigingen, of om blokkades die je om je hart hebt geplaatst om te voorkomen dat je te zeer gewond zou raken, of om oude pijn en trauma’s die zich vastgezet hebben in je lichaam, of om zaken die je al levens met je meedraagt. Vaak is het een combinatie van al die oorzaken. Het komt nooit voor dat het gaat om oorzaken die niet opgelost kunnen worden. Jouw hart wil niets liever dan jou de toegang geven tot alles wat het je te bieden heeft. Het hart wil vrij zijn en wijst je ook in de healings sessies de weg.

Een reading is vaak een eenmalige sessie. Een healing is vaak een traject van meerdere sessies. Voorafgaand aan zo’n traject spreken we het aantal sessies af dat voor jou nodig zou zijn.

Het resultaat van een healing traject is dat jij weer meer toegang hebt tot je hart, vaak ook ruimer en beter kunt ademen, meer van het leven kunt ontvangen en meer vanuit ontspanning en verbondenheid met jezelf kunt leven.