Hart Reading

In je hart ligt alle informatie opgeslagen die van belang is voor jou. Alles wat je meegemaakt hebt, alles wat je geleerd hebt, alles wat je wilt, al je kennis. Je hart is waar jij woont, waar je contact kunt maken met je ziel, met je hogere zelf, met je spirit, met je gidsen, je engelen. Welke woorden je er maar aan zou willen geven. In je hart weet je wat jij komt doen op deze planeet, in dit leven.

In je hart liggen dus al jouw antwoorden op elke vraag die jij hebt. Mooi toch?

Maar ja, hoe kom je daar bij. Hoe krijg je toegang tot je hart als je die verbinding niet meer voelt.

Weet één ding, de verbinding met je hart kan verstoord zijn, geblokkeerd, maar hij is er altijd.

Bij een hart healing of tijdens de cursus leer ik je hoe je weer toegang kunt krijgen tot je hart. Maar misschien heb je nu vragen waar je een antwoord op nodig hebt. Dan kan ik naar je hart luisteren en het antwoord voor je lezen.

Als je daar behoefte aan hebt, dan boek je een hart reading sessie en dan ga ik met jouw vraag als vertrekpunt samen met jou op zoek naar jouw antwoorden.

Het is vergelijkbaar met een aura reading, maar dan specifieker, ik lees de energie van jouw hart en open met jouw toestemming de deur, zodat we precies kunnen zien wat jouw hart jou daarover te vertellen heeft.

Voor de meeste van mijn klanten opent dit de deur naar steeds weer meer zelf de verbinding met hun eigen hart gaan voelen.