De Collega’s

Naast de werkzaamheden die je hier op deze website beschreven vindt doe ik nog wat ander werk. Op deze pagina vind je mijn andere activiteiten beschreven en die van mensen of organisaties bij wie ik me erg betrokken voel of die een aanvulling op mijn eigen werkzaamheden zijn.

 

Mijn andere websites:

Op deze website vind je onder het kopje Vanuit je Hart een aantal activiteiten beschreven. Voor ik deze website begon had ik als een praktijk onder de naam Hartfluisteraar. De oude website bestaat nog steeds. Wellicht vind je het leuk om die eens te bekijken.

Dwars door alle pagina’s van deze website loopt de rode draad van “Jezelf zijn in al je kracht”. Je zult begrepen hebben dat dat belangrijk voor me is. Onderdeel van jezelf kunnen zijn is natuurlijk ook je eigen grenzen kennen en bewaken en daar helder over communiceren. Dan hebben we het over assertiviteit, een containerbegrip, maar dat eigenlijk heel simpel te beschrijven valt als:

“Communiceren met evenveel respect voor jezelf als voor de ander”

En daarbij is het niet toevallig dat ik eerst “jezelf” zeg en daarna “de ander” 🙂

Omdat ik assertiviteit zo belangrijk vind heb ik daar een apart aanbod met een aparte website voor gemaakt, waar ik een mooi online aanbod voor heb gemaakt.

www.assertiviteitnederland.nl

 

Zoals je bij Gerald hebt kunnen lezen deel ik al jaren alle lief en leed met mijn vrouw en beste vriend, Wilma Alleman. Zij heeft haar eigen werkzaamheden. Samen doen we de Bars sessies en Bars Classes, maar ze doet meer dan dat. Dit zijn haar websites:

 

Naast haar werk met de Bars is het Wilma’s passie om met vrouwen te werken. Je kunt hier meer over lezen op onderstaande website.

 

Ik heb mijn praktijk in Centrum Baai in Heerhugowaard. Ik werk daar met een aantal fijne en deskundige collega’s op allerlei terreinen van holistische gezondheidszorg. Op de website van Baai vind je meer informatie over het centrum en de collega’s.

 

Gabrielle Baij

Henning en Mariana

Ingrid