Hartzaken

Zo’n 14 jaar geleden zat ik op een zondagmiddag in de serre van ons huis met mijn dochter op schoot en ik hoorde mezelf vragen: zal ik jouw hart eens lezen?

Ja leuk, kun je dat dan, vroeg de toen 7-jarige Wilske. Hmm, wat zeg ik nou weer, dacht ik nog even, maar veel tijd om na te denken had ik niet want daar hoorde ik mezelf al zeggen: ja hoor.

Ik had er tot dan toe nog nooit over nagedacht, ik had er zelfs nog nooit over gehoord maar ik wist precies wat ik moest doen…zo is mijn werk als Hartfluisteraar begonnen, op een zonnige zondagmiddag als een geschenk uit de hemel.

Natuurlijk ben ik het eerst voorzichtig gaan oefenenen bij vrouw en dochters voor ik er mee uit de kast gekomen ben. En het is door de jaren heen gegroeid tot wat het nu is. Ik ben er ook steeds meer van gaan begrijpen. Ik wist al snel dat er engelen waren die me precies begeleiden bij elke stap die ik hierin deed. Nog later kwam ik in aanraking met het werk van Drunvalo Melchizedek en zijn kennis van het hart, die naadloos aansloot bij mijn eigen innerlijk weten.

Om mijn werk met het hart in een paar woorden uit te leggen….

Het hart is voor mij de essentie van wie we zijn, vanuit het hart dat verbonden is met de oorsprong van het universum, geven we onszelf vorm, elk leven opnieuw. In ons hart zijn verschillende ruimtes, waar alles opgeslagen ligt wat we in alle levens, tijden en dimensies hebben meegemaakt. En daar kun je toegang toe krijgen.